Vacature Stratenmaker

Vacature Stratenmaker

Ben jij een stratenmaker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken (of wil je dat worden)? Wil je deel uitmaken van een hecht team in een familiebedrijf waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

*Voldoe je niet aan onderstaande eisen, maar ben je wel geïnteresseerd in de functie? Laat het ons dan vooral weten.

Jouw baan

Als stratenmaker heb je een essentiële rol in jouw team. Je bent graag buiten en vind het leuk om aan afwisselende projecten te werken. Samen met jouw team houden jullie je bezig met het aanleggen, onderhouden en vervangen van ondergrondse kabels en leidingen. Hierbij hou jij je bezig met het in- en uitbreken van de bestrating en zorg je voor een goede verdichting.

Hoe ziet jouw dag eruit

Als monteur bij Aarts Infra ga je elke dag vol energie aan de slag. Je begint je dag met een kop koffie, gevolgd door het verzamelen van jouw team in de vroege ochtend. Samen stappen jullie in de bus en gaan jullie op pad naar de klussen die voor de dag gepland staan. Onze monteurs waarderen de diversiteit van het werk; jouw dag is elke dag verschillend door de verschillende klanten en projecten die het werk met zich meebrengt. Dit houdt het werk dynamisch en interessant. Samen met je collega’s zet jij je in om de taken voor die dag tot een mooi resultaat te brengen. Wanneer je klaar bent, stap je weer terug in de bus, wetende dat je de klanten hebt geholpen en een productieve dag hebt gehad.

Hier kom je te werken

Aarts Infra is een familiebedrijf gevestigd in de gemeente Dronten. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van kabels, leidingen en distributienetwerken. Dit voeren wij uit voor de disciplines gas, water en elektra. Bij water- en energielevering is veiligheid essentieel. We zijn een betrouwbare partner die met uiterste zorg kabels en leidingen tot aan de woning legt. Dit doen wij met passie en toewijding. Onze bijdrage reikt verder dan de traditionele nutsvoorzieningen; wij streven ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst en dit begint bij de basis van een stabiele infrastructuur.

Als een groeiend bedrijf anticiperen wij op de toekomst en verwachten wij de komende jaren verder uit te breiden. Aarts Infra is niet alleen de voorloper in de sector, maar ook een erkend leerbedrijf dat investeert in de ontwikkeling van talent.

Waarom Aarts Infra?

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid: Onze teams gaan dagelijks voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat het werk goed uitgevoerd kan worden. Daarom investeren we in A-kwaliteit materialen en staat de veiligheid van de medewerkers en de omgeving voorop.

Hard werken en gezelligheid: Als familiebedrijf zijn we hecht. We zien elkaar en weten wat er speelt. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. De week sluiten we dan ook gezamenlijk af.

Groei en ontwikkeling: De groei en ontwikkeling van ons team is erg belangrijk voor ons. Als erkend leerbedrijf bieden wij dan ook (beginnende) medewerkers de kans om tijdens hun werk, praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving.

Wat bieden wij?

 • Indien nodig eigen bus met A-kwaliteit materialen.
 • Een mooi salaris waarbij je in samenspraak ingeschaald wordt op basis van jouw ervaring en dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 25 vakantiedagen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een goede pensioenregeling (cao kleinmetaal).
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities, bijvoorbeeld door middel van een studie.
 • Een gezellig en hecht team en een open werkomgeving waar we oog hebben voor elkaar.
 • Een vrijdagmiddagborrel waar we gezellig samen komen en successen vieren.


Wat breng jij mee?

 • Ervaring in straten.
 • Fulltime beschikbaar.
 • Beschikt over rijbewijs B.
 • Je bent in het bezit van VCA (of bereid om te halen).
 • Je werkt graag samen in teamverband.
 • Je bent klantvriendelijk, een echte doorpakker en kan je mannetje staan.

Heb je interesse of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met Sabina Aarts. We gaan graag met je in gesprek! Je kan bellen of een bericht sturen naar +31 6 10494966 of mailen naar sabina@aartsinfra.nl.

Ben jij ZZP’er of freelancer en heb je interesse? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsgegevens

Aarts Infra BV
De Lopensaet 4
8252 KJ Dronten

Cookies - Privacy - Disclaimer

(c) 2024 - Aarts Infra BV