ONS TEAM

TOM AARTS

Maak kennis met de drijvende kracht achter Aarts Infra BV, Tom Aarts. Met meer dan 15 jaar ervaring, begon Tom zijn carrière als monteur bij Van Gelder, maar in 2020 besloot hij de sprong te wagen en Aarts Infra BV op te richten. Wat begon als een eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een team van 10 getalenteerde professionals. Tom heeft niet alleen de touwtjes stevig in handen, maar deelt ook zijn kennis als leermeester, waar hij monteurs opleidt in zowel gas- als elektra techniek.

Tom zorgt ervoor dat alles beschikbaar is voor zijn professionals, zoals A-kwaliteit materialen maar ook mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling middels opleidingen. Bij Aarts Infra staat dan ook centraal dat er oog is voor de belangen van iedereen.

Focus, kwaliteit en veiligheid staat bij Tom & Aarts Infra hoog in het vaandel. Daarnaast staat Tom bekend om zijn openheid en enthousiasme voor zijn vak.

SABINA AARTS

Maak kennis met dynamische kracht achter de schermen van Aarts Infra, Sabina Aarts. Vanaf het allereerste begin van het bedrijf heeft Sabina een onmisbare rol vervuld. Gestart als administratieve ondersteuning voor Tom, is ze nu uitgegroeid tot de volwaardige adjunct-directeur. Als de stille kracht achter Aarts Infra zorgt Sabina voor een naadloze operatie en beheert ze alle bedrijfsprocessen tot in de puntjes.

Met Sabina als Tom zijn rechterhand, vormen ze een onafscheidelijk duo in het succes van het bedrijf. Haar vrolijke karakter en brede glimlach maakt haar de perfecte persoon om elke dag zowel opdrachtgevers als collega’s te helpen. Sabina Aarts, de belichaming van professionaliteit met een warm hart.

ERIC WALDA

Maak kennis met Eric Walda, de veelzijdige vakman bij Aarts Infra! Ooit begonnen als chef-kok, besloot Eric tijdens de uitdagende corona tijd een nieuwe koers te varen. Zijn pad leidde hem naar Aarts Infra, waar Tom hem heeft opgeleid tot een vakbekwame monteur. Met succes behaalde Eric zijn monteursdiploma en leidt hij nu zijn eigen ploeg als monteur. In februari verwacht hij zijn diploma voor eerste monteur en zal hij een AVP’er worden, momenteel is hij VP’er. Een echte gasmonteur die uitblinkt in het zorgvuldig omgaan met materiaal.

Sinds 1 augustus 2021 versterkt Eric het team en heeft hij zich bewezen als een toegewijde en hardwerkende professional. Zijn betrokkenheid bij het bedrijf is duidelijk zichtbaar, altijd bereid om mee te denken en zijn collega’s te ondersteunen. Eric staat bekend om zijn sociale karakter, gezelligheid en het creëren van een positieve sfeer. Een waardevolle aanwinst voor Aarts Infra.

JONATHAS VAN DEN BRINK

Maak kennis met Jonathas van den Brink, een bedreven vakman bij Aarts Infra! In navolging van Eric begon Jonathas bij Aarts Infra. Tom heeft hem opgeleid tot een bekwame monteur. Jonathas staat bekend om zijn kalme en precieze werkwijze, altijd met oog voor detail en hoffelijkheid naar de klant toe. Een monteur in hart en nieren en bijna eerste monteur in wording.

Net als Eric heeft Jonathas zijn eigen goed uitgeruste bus met hoogwaardig materiaal, waardoor hij en zijn ploeg efficiënt en effectief kunnen werken. Met zijn eigen ploeg, waarvan hij de ploegleider is, is Jonathas een essentiële schakel in het team. Als gasmonteur heeft hij zich bewezen in zijn specialiteit. Sinds 1 augustus 2021 versterkt Jonathas het Aarts Infra-team. Zijn rustige karakter en onverstoorbare werkhouding maken hem een gewaardeerde collega. Een professional die je niet snel uit het veld geslagen krijgt.

ROBIN STRUIK

Maak kennis met Robin Struik, de vastberaden grondwerker en kraanmachinist bij Aarts Infra! Robin, een vaste collega van Jonathas, voelt zich als een vis in het water op de kraan en is altijd in zijn element als grondwerker. Met zijn toewijding aan het vak draagt hij bij aan het succes van het team.

Sinds april 2022 versterkt Robin het Aarts Infra-team en zijn positieve en vrolijke karakter is aanstekelijk voor iedereen om hem heen. Trots op zijn eigen CR minigraver, zorgt Robin met liefde voor zijn materiaal. De minigraver is dan ook zijn eigen verwarmde kantoor, een toevluchtsoord tijdens koude dagen, waar hij met genoegen de verwarming aanzet. Een professional met een warm hart voor zijn werk en een koude dag kan niet op tegen de gezelligheid van Robin’s werkplek.

KEVIN STRUIK

Maak kennis met Kevin Struik, de veelbelovende leerling-monteur elektra bij Aarts Infra! Kevin is in augustus 2023 met volle energie aan boord gekomen en is momenteel in de bekwame handen van Tom, die hem opleidt tot een deskundige elektra monteur. Na een lange zoektocht heeft Kevin zijn ware passie gevonden, en zijn hart klopt nu echt voor de elektra. Hij zet zich volledig in voor zijn opleiding en streeft ernaar om in maart of april zijn monteursdiploma te behalen, met enthousiasme voor de toekomst en wellicht zelfs verdere studiemogelijkheden binnen Aarts Infra.

Gedreven en altijd klaarstaand voor zijn collega’s, is Kevin een waardevolle toevoeging aan het team. Zijn hands-on mentaliteit en bereidheid om de handen uit de mouwen te steken zijn bewonderenswaardig. Binnen Aarts Infra koesteren we de ambitie van onze medewerkers om zichzelf te ontwikkelen, en Kevin is daar een stralend voorbeeld van. We zijn trots om Kevin in ons team te hebben en kijken uit naar zijn groei en succes in de elektra wereld!

DANNY EIBRINK

Maak kennis met Danny Eibrink, de enthousiaste collega van Eric bij Aarts Infra! In de korte periode sinds zijn aantreden in oktober 2023 heeft Danny zich al bewezen door meerdere certificaten, waaronder zijn VOP-gas, te behalen. Als grondwerker en kraanmachinist is Danny gefascineerd door het werk en de wereld die voor hem opengaat, vooral in het gas. Zijn ambitie reikt zelfs tot het worden van monteur.

Creatief en betrokken zijn twee woorden die Danny het beste beschrijven. Danny staat daarnaast ook bekend om zijn positieve bijdrage aan het team. Altijd bereid om een stapje extra te zetten, denkt hij graag mee en zorgt hij voor een goede sfeer op de werkvloer. Zijn interesse en enthousiasme voor het vak zijn kenmerkend voor Danny. Sinds 1 oktober 2023 versterkt hij het team en we zijn verheugd om zijn positieve impact en verdere groei binnen Aarts Infra te zien!

SVEN JANSEN

Maak kennis met Sven Jansen, het stralende talent van Aarts Infra! Sven begon zijn carrière bij ons als stagiair, zijn enthousiasme en plezier in het werk waren zo aanstekelijk dat hij besloot om bij ons te blijven. Momenteel volgt hij met succes zijn MBO 2 GWW-opleiding aan het Deltion College, waarbij hij verwacht zijn diploma binnen een jaar te behalen. Zijn hart ligt echter ook bij het worden van een elektromonteur en na het afronden van zijn huidige opleiding zal hij zich op dit nieuwe avontuur storten.

Sven, een gewaardeerd lid van het team onder leiding van Jonathas en Robin, voelt zich het meest in zijn element als grondwerker in de buitenlucht. Zijn passie voor praktijkervaring komt duidelijk naar voren en wij ondersteunen hem graag in zijn ontwikkeling, wetende dat schoolbanken niet echt zijn favoriete plek is. Sinds zijn start als stagiair heeft Sven laten zien dat hij niet alleen hard werkt, maar ook een aanwinst is voor het team met zijn positieve instelling en leergierigheid.

WALTER DE FOUW

Maak kennis met Walter de Fouw, het nieuwste lid van ons team bij Aarts Infra! Walter begon zijn carrière onlangs op 1 april 2024 bij ons. Hij was klaar voor een nieuwe uitdaging na 11 jaar bij zijn vorige werkgever gewerkt te hebben. Met zijn ervaring en frisse blik opent hij een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en zijn wij verheugd hem te verwelkomen.

Samen met ons team van de werkvoorbereiding draagt Walter bij aan de soepele voortgang van onze projecten. Zijn focus ligt op de planning, waarbij efficiëntie en overzicht cruciaal zijn voor het succes van onze teams. Met zijn vermogen om zaken overzichtelijk te houden, zijn we ervan overtuigd dat Walter een waardevolle aanwinst zal zijn voor Aarts Infra.

Elke dag gaat Walter met enthousiasme en toewijding aan de slag. Zijn inzet en motivatie zijn een waardevolle toevoeging. Wij kijken ernaar uit om samen te groeien en te bouwen aan een succesvolle toekomst. Welkom aan boord, Walter!

IVAN BRUIJNZEELS

Maak kennis met Ivan Bruijnzeels, een recente toevoeging aan ons team bij Aarts Infra! Ivan is in februari begonnen aan zijn avontuur bij ons bedrijf. Na een periode van zoekende zijn naar zijn passie, heeft Ivan zijn plek gevonden in het buitenwerken. Hij is een rustige en sociale jongeman, altijd vriendelijk naar klanten toe en bereid om veel te leren.

Met zijn positieve instelling zet Ivan zijn beste beentje voor om alles zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Onlangs heeft hij zijn VCA, veilig werken langs de weg gehaald, evenals zijn certificaten voor VOP gas en BHV. Deze toewijding aan veiligheid en zijn leergierigheid maken Ivan een waardevolle aanwinst voor ons team.

Ivan draait nu mee in onze teams, waar hij zijn kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. We zijn blij om Ivan te verwelkomen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

RIANNE VEGTER

Maak kennis met Rianne Vegter, onze nieuwste aanwinst als communicatiemedewerker bij Aarts Infra! Na haar afstuderen aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle vorig jaar, heeft Rianne haar eerste baan gevonden bij ons bedrijf. De ontmoeting tussen Rianne en onze adjunct-directeur, Sabina Aarts, vond plaats op LinkedIn, en al snel bleek dat het een perfecte match was!

Met haar frisse kijk en communicatieve vaardigheden gaat Rianne verschillende taken oppakken binnen ons team. Ze zal niet alleen communicatieve werkzaamheden uitvoeren, maar ook een ondersteunende rol spelen in het proces om onze veiligheidscertificaten CKB en ISO 9001 te behalen. We zijn ervan overtuigd dat Rianne een waardevolle toevoeging is aan ons team en wensen haar veel werkplezier en succes in haar nieuwe rol!

STEFANIE VAN DRAGT

Maak kennis met Stefanie van Dragt, onze expert op het gebied van Social Media & Online Marketing bij Aarts Infra. Stefanie is het creatieve brein achter al onze online communicatie en ook een gedeelte van de offline communicatie. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor het creëren van alle content van ons werk, die je vast al wel voorbij hebt zien komen! Haar expertise helpt ons om onze aanwezigheid en zichtbaarheid op social media te vergroten en meer in contact te komen met de mensen binnen, maar ook buiten ons vakgebied.

Wij zijn ontzettend blij dat Stefanie deel uitmaakt van ons team. Ondanks dat ze als freelancer werkt, voelt haar betrokkenheid altijd aan alsof ze een vast teamlid is. Haar passie en toewijding dragen bij aan het succes van onze marketingactiviteiten en het helpt ons om Aarts Infra online op de kaart te zetten. Bedankt Stefanie voor al je toewijding en passie  en wij verheugen ons op alle volgende creatieve bijdragen die je zal leveren.

Bedrijfsgegevens

Aarts Infra BV
De Lopensaet 4
8252 KJ Dronten

Cookies - Privacy - Disclaimer

(c) 2024 - Aarts Infra BV