Vacature Leerling monteur gas,- water- en warmtedistributie (incl. betaalde bbl-opleiding)

Vacature Leerling monteur gas,- water- en warmtedistributie (incl. betaalde bbl-opleiding)

Ben jij een leerling monteur gas-, water-, en warmtedistributie die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken? Wil je deel uitmaken van een hecht team in een familiebedrijf waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw baan

Als leerling monteur gas,- water- en warmtedistributie heb je een verantwoordelijke en afwisselende baan. Je werkt veelal in een vast team en krijgt een leermeester waarvan je alles leert over monteren. Je bent een echte doorpakker die graag buiten aan afwisselende projecten werkt. Je werkt mee bij het aanleggen, onderhouden en vervangen van ondergrondse leidingen van het gasnetwerk. Hiervoor voeren jullie waar nodig graafwerkzaamheden uit en bestraten jullie na het aanleggen van de leidingen.

Hoe ziet jouw dag eruit

Als monteur bij Aarts Infra ga je elke dag vol energie aan de slag. Je begint je dag met een kop koffie, gevolgd door het verzamelen van jouw team in de vroege ochtend. Samen stappen jullie in de bus en gaan jullie op pad naar de klussen die voor de dag gepland staan. Onze monteurs waarderen de diversiteit van het werk; jouw dag is elke dag verschillend door de verschillende klanten en projecten die het werk met zich meebrengt. Dit houdt het werk dynamisch en interessant. Samen met je collega’s zet jij je in om de taken voor die dag tot een mooi resultaat te brengen. Wanneer je klaar bent, stap je weer terug in de bus, wetende dat je de klanten hebt geholpen en een productieve dag hebt gehad.

Hier kom je te werken

Aarts Infra is een familiebedrijf gevestigd in de gemeente Dronten. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van kabels, leidingen en distributienetwerken. Dit voeren wij uit voor de disciplines gas, water en elektra. Bij water- en energielevering is veiligheid essentieel. We zijn een betrouwbare partner die met uiterste zorg kabels en leidingen tot aan de woning legt. Dit doen wij met passie en toewijding. Onze bijdrage reikt verder dan de traditionele nutsvoorzieningen; wij streven ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst en dit begint bij de basis van een stabiele infrastructuur.

Als een groeiend bedrijf anticiperen wij op de toekomst en verwachten wij de komende jaren verder uit te breiden. Aarts Infra is niet alleen de voorloper in de sector, maar ook een erkend leerbedrijf dat investeert in de ontwikkeling van talent.

Waarom Aarts Infra?

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid: Onze teams gaan dagelijks voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat het werk goed uitgevoerd kan worden. Daarom investeren we in A-kwaliteit materialen en staat de veiligheid van de medewerkers en de omgeving voorop.

Hard werken en gezelligheid: Als familiebedrijf zijn we hecht. We zien elkaar en weten wat er speelt. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. De week sluiten we dan ook gezamenlijk af.

Groei en ontwikkeling: De groei en ontwikkeling van ons team is erg belangrijk voor ons. Als erkend leerbedrijf bieden wij (beginnende) medewerkers de kans om tijdens hun werk praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving.

 

 

Wat bieden wij?

 • Een erkende bbl-opleiding niveau 2 voor monteur gas-, water,- en warmtedistributie.
 • Een mooi salaris tussen de 1800-2300 euro op basis van jouw ervaring.
 • De kans om je binnen Aarts Infra door te ontwikkelen tot monteur.
 • Werken met vaste collega’s waaronder jouw leermeester.
 • 25 vakantiedagen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een goede pensioenregeling (cao kleinmetaal).
 • Een gezellig en hecht team en een open werkomgeving waar we oog hebben voor elkaar.
 • Een vrijdagmiddagborrel waar we gezellig samen komen en successen vieren.


Wat breng jij mee?

 • Fulltime beschikbaar.
 • Minimaal 21 jaar.
 • Beschikt over je rijbewijs B.
 • Leergierig; je hebt zin om aan je opleiding te beginnen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je werkt nauwkeurig: veiligheid staat voorop.
 • Je hebt probleemoplossend vermogen en bent stressbestendig wanneer nodig.
 • Je werkt graag samen in teamverband.
 • Je bent klantvriendelijk, een echte doorpakker en kan je mannetje staan.
 • Je bent bereid om BHV, VCA, Veilig werken langs de weg en VOP aanwijzing te behalen.

Heb je interesse of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met Sabina Aarts. We gaan graag met je in gesprek! Je kan bellen of een bericht sturen naar +31 6 10494966 of mailen naar sabina@aartsinfra.nl.

Bedrijfsgegevens

Aarts Infra BV
De Lopensaet 4
8252 KJ Dronten

Cookies - Privacy - Disclaimer

(c) 2024 - Aarts Infra BV